UTLYSNING FJELLSATSINGA

10 millioner rettes i år mot "Ungdom og entreprenørskap i fjellområdene". Det kunngjorde kommunalminister Jan Tore Sanner (H) tirsdag.

Oppland fylkeskommune lyser ut prosjektmidler til verdiskaping og næringsutvikling i fjellområdene (Fjellsatsinga). Programmet er finansiert av Kommunal - og moderniseringsdepartementet (KMD) og er nå inne i sitt fjerde år.

Regjeringen er opptatt av mer verdiskaping i fjellregionene og vi følger opp fjellprogrammet med ytterligere 10 millioner kroner i 2016. Nå rettes pengene spesielt mot ungdom, innovasjon og verdiskaping i fjellregionene, sier kommunalminister Jan Tore Sanner.

Målsetningen for programmet er at prosjektene skal styrke grunnlaget for økonomisk verdiskaping og næringsutvikling i fjellområdene ved å satse på kompetanse- og nettverksbygging, entreprenørskap og innovasjon i næringslivet

Alle fjellkommuner i Sør- og MidtNorge er i målgruppen. Enkeltbedrifter kan ikke stå som eneste søker, men bedrifter i nettverk er velkomne. Det samme er lag, organisasjoner, frivillighet, offentlige aktører som kommuner og fylkeskommuner, kunnskapsmiljø, utviklingsaktører og lignende. Spørsmålet nå er hvordan kan Hallingdal best mulig benytte seg av denne ordningen?

For å mobilisere i Hallingdal inviterer Buskerud fylkeskommune til seminar på Gol mandag 29. februar kl: 10.00 – 14.00. Her er det bare å møte opp på Pers hotell.

                       

 

test